Norsk Massivtre

Norsk Massivtre AS produserer massivtreelementer og massivtrebygg basert på norske materialer.

Siden 2008 har Norsk Massivtres produksjonen vært lokalisert i en stor produksjonshall ved Begna Bruk i Begnadalen, mens forretningsadressen er på Bekkestua. Dette gjør våre produkter kortreiste, samtidig som vi har nært forhold både til kunder og til samarbeidspartnere og underleverandører.

Massivtreelementer: Norsk Massivtre produserer og utvikler massivtreelementer for balkongssystem, vegger, etasjeskillere, tak mm. Felles for våre massivtreelementer er at de spesialtilpasses kundens behov/krav i produksjonshallen hvilket reduserer monteringstiden ute.

Massivtrebygg: Norsk Massivtre har til nå oppført mer enn 60 massivtrehus og - hytter samt museum og driftbygning. Vi jobber tett med deg og din arkitekt og sørger for at bygget får den funksjonen og det uttrykket dere er ute etter. Vi har etterhvert en stor database med spennende løsninger. (Se vårt billedarkiv som kan være til inspirasjon)

Norsk Massivtre er med fra idè til ferdig bygg og våre folk tar ansvar for prosjektering, produksjon, transport og montering. Våre erfarne ansatte gir gode råde og praktiske løsninger underveis. (Se også våre bygge-blogger)

Vi tror at massivtre har et uutnyttet potensiale i Norge pga. kort vei til råvarer, miljøaspektet og treets unike egenskaper som byggmateriale.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt massivtreprosjekt. Det er meget mulig vi har løsninger som passer nettopp for deg.

Med vennlig hilsen

Arild Øvergaard - daglig leder

 Følg oss på Facebook